sâmbătă, 13 august 2011

Buchete de mireasa din flori albastre

Buchetele de mireasa sunt piesa de rezistenta in plin sezon al nuntilor, iar sugestiile noastre de buchete de mireasa cu flori albastre in fotografiile de mai jos sunt absolut divine. Albastrul este o alegere minunata pentru o nunta de vara, usoara, relaxanta precum cerul bleu in zilele insorite. Ceva si mai interesant in aceste combinatii este ca nici o nuanta de albastru nu seamana cu alta atunci cand vorbim de flori naturale.
Efectele psihologice ale culorii albastru: culoare rece, odihnitoare si linistitoare, indeamna la calm si reverie, predispune la concentrare si liniste interioara, confera seriozitate, reverie sublima, disponibilitati evocatorii, senzatie de spatialitate, ingaduinta, pace inefabila, dor, nostalgie spirituala, favorizeaza amplificarea proceselor de inhibitie si de incetinire a ritmului activitatii, face sa apara senzatia de departare in spatiu, de detasare, de infinit si meditatie spontana.
Albastrul calmeaza, revigoreaza, iar buchetul de mireasa, lumanarile de nunta, buchetul nasei si aranjamentele de masa vor arata grozav in fotografii datorita acestei culori cuceritoare.
Exista foarte multe flori in nuante naturale de albastru: veronica, delphinium, toporasi, anemone, panselute, zambile, liliac, hortensii, iris. Mai exista, de asemenea, posibilitatea de a vopsi florile in albastru prin tehnici florale profesionale. Antonia, interpreta devenita celebra in Romania cu piesa “Morena”, a ales la nunta sa ce a avut loc in vara acestui an un buchet de trandafiri albastri care i-au pus in evidenta ochii de aceeasi culoare cuceritoare.







Uita-te cu atentie la selectia de buchete de mireasa din flori albastre de mai sus si spune-ne care este favoritul tau. Daca iti doresti un anumit produs prezentat mai sus, contacteaza-ne pentru o cotatie de pret personalizata: Contact florarie


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu